POTREBNA VAM JE TAČNA CENA SELIDBE ZA BEOGRAD, SRBIJU ILI INOSTRANSTVO?

Da li želite i da tu selidbu ili prevoz uradi tim profesionalaca koji će vaš teret upakovati, obezbediti i transportovati na željeno mesto u najkraćem roku? Onda ne čekajte više ni minut, već samo popunite formular na dnu, ili odmah pozovite Rade Trans na broj +381(0)64/135-82-10

Saznajte kolika može biti cena selidbe vaši stvari. Bez obzira da vam trebaju cene za kamionski prevoz ili pak cene za kombi prevoz, bez obzira da li vam trebaju cene za selidbe u Beogradu i obližnjim mestima, ili pak cene za selidbe u okolnim gradovima, kao što su Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac… sve informacije o tim cenama možete dobiti ovde.

ZA BESPLATNU I TAČNU PROCENU CENE TRANSPORTA I SELIDBE POPUNITE FORMU ISPOD

  Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama


  EFIKASNO

  BEZBEDNO
  BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

  Angažovanje kompanije za kamionski prevoz i selidbe Rade Trans vam može biti od velike koristi ukoliko ne želite da razmišljate o pakovanju stvari i nameštaja. Za potrebe vaše selidbe možemo razmontirati sav kabast nameštaj i upakovati ga u prikladne kutije koje ćemo adekvatno obeležiti, tako da u svakom trenutku možete pronaći svoje stvari.

  Naši radnici mogu da demontiraju svaki kabast komad nameštaja, a nakon dolaska kamiona na destinaciju i istovara, svaki predmet će pažljivo biti montiran i vraćen u svoje prvobitno stanje. Demontaza stvari igra veoma bitnu ulogu kada je reč o bezbednosti stvari od oštećenja, koja se najčešće dešavaju prilikom utovara, istovara, iznošenja i unošenja stvari.

  Demontažom nameštaja i drugog glomazmnog pokućstva, smanjuje se rizik i od oštećenja zidova i drvene stolarije, kao što su: štokovi, vrata, parket, zidne pločice… Pored svega ovoga, demontaža nameštaja igra izuzetno bitnu ulogu kada je reč o ustedi prostora u vozilu, pa se na taj način mogu transportovati veće količine namestaja i stvari, a ponekad, ako situacija to nalaže, i u manjem broju tura (velike selidbe).

  Kompanija RADE TRANS vam može pomoći da selidbu i prevoz kamionom obavite bez imalo nerviranja i stresa. Prilikom svake selidbe koristmo savremenu opremu i specijalizovane alate i materijale, kako bismo na što sigurniji način preneli i zaštitili vašu imovinu.

  Ukoliko posedujete glomazne, kabaste i teške stvari, kao što su pianina, klaviri, sefovi i televozori, budite uvereni da vam “RADE TRANS” može pomoći da selidbu obavite bez premca.