TRAŽITE KOMBI SELIDBE? NA PRAVOM STE MESTU!

Angažovanjem beogradske firme za kombi selidbe Rade Trans možete rešiti širok spektar transportnih potreba. Bez obzira da li planirate običnu selidbu, selidbu firme ili organizacije, ili pak samo treba da transportujete glomazne komade nameštaja, Rade Trans vam može pomoći.

Agencija za kombi selidbe “RADE TRANS”, nudi usluge pakovanja i raspakivanja stvari, tako da sadržaj svake fioke, komode i drugog nameštaja možete pronaći u istoj toj fioci i komodi, tj. nameštaju, na mestu na kojem je bio i pre selidbe.

Cilj svake naše selidbe je zadovoljan kupac koji sve što treba da uradi je da pozove telefonom ili odmah popuni formu za besplatno izračunavanje troškova selidbe, i mi ćemo se javiti u najkraćem roku sa ponudom.

Forma za izračunavanje cene kombi selidbe za područje Beograda i Srbije

  Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama


  SELIBDE METODOM KLJUČ U RUKE

  Svu robu i teret pakujemo na licu mesta i obezbeđujemo zaštitnim materijalima, kako ne bi došlo do oštećenja pri transportu. Rade Trans uvek ima dovoljan i optimalan broj ljudi kako bi sve od početka do kraja selidbe prošlo glatko. Selidbe se vrše kombijem i/ili kamionom, u zavisnosti od potrebe.

  Kombiji su manji od kamiona, ali u svaki kombi se može spakovati dosta stvari. Čak i ako su predmet transporta kabast i glomazan nameštaj, isti se uvek može demontirati da bi se po dolasku na lokaciju istovara montirao i vratio u prvobitno stanje.

  Dolazimo do Vas
  Pakujemo sve savršeno besprekorno
  Ključ u ruke - Postavljamo sve kako Vi želite

  Pored toga što vam možemo pomoći da spakujete sve svoje stvari i svaki pojedini komad nameštaja, isti će biti dobro upakovan i propisno zaštićen. Prilikom selidbe sve stvari pakujemo u specijalne-obeležene kutije, pa se u svakom trenutku može znati gde su koje stvari spakovane.

  Ukoliko vam je potrebna tačna cena usluge kombi selidbe za vaše potrebe, popunite formu za izračunavanje cene kombi selidbe za područje Beograda i Srbije.