Angažovanjem beogradske firme za kombi selidbe RADE TRANS možete rešiti širok spektar transportnih potreba. Bez obzira da li planirate običnu selidbu, selidbu firme ili organizacije, ili pak samo treba da transportujete glomazne komade nameštaja, Rade Trans vam može pomoći.

Kombi selidbe Beograd- Selidbe kombijem za BGD i SRB

Iako je manji od kamiona, u svaki kombi se može spakovati dosta stvari. Pa čak i ako su predmet transporta kabast i glomazan nameštaj, isti se uvek može demontirati da bi se po dolasku na lokaciju istovara montirao i vratio u prvobitno stanje.

Agencija za kombi selidbe “RADE TRANS”, nudi usluge pakovanja i raspakivanja stvari, tako da sadržaj svake fioke, komode i drugog nameštaja možete pronaći u istoj toj fioci i komodi, tj. nameštaju, na mestu na kojem je bio i pre selidbe.

Pored toga što vam možemo pomoći da spakujete sve svoje stvari i svaki pojedini komad nameštaja, isti će biti dobro upakovan i propisno zaštićen. Prilikom selidbe sve stvari pakujemo u specijalne-obeležene kutije, pa se u svakom trenutku može znati gde su koje stvari spakovane.

Ukoliko vam je potrebna tačna cena usluge kombi selidbe za vaše potrebe, popunite formu za izračunavanje cene kombi selidbe za područje Beograda i Srbije.

Forma za izračunavanje cene kombi selidbe za područje Beograda i Srbije

Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama