KOMBI SELIDBE U BEOGRADU

Firma za kombi selidbe iz Beograda, Rade Trans možete rešiti širok spektar vaših transportnih potreba, bez obzira da li planirate selidbe kombijem iz jednog u drugo beogradsko naselje, selidbu firme iz Beograda u neki drugi grad ili iz nekog drugog grada u Beograd, ili ipak samo treba da transportujete glomazne, teške i kabaste komade nameštaja i druge predmete, poput koncertnih klavira, pianina, sefova, raznih mašina i drugih stvari.

Prevoz nameštaja i selidbe generalno mogu biti jako stresne i zato želimo da vam skrenemo pažnju ukoliko se nervirate i dosta brinete o tome kako će proći vaša kombi selidba, da poslušate naš savet i odlučite za uslugu selidbe po sistemu ključ u ruke- takozvane No Stress selidbe.

U tom slučaju ne morate ništa da radite. Čak ni da pakujete stvari. To ćemo sve mi uraditi za vas i ne brinite, svaka knjiga, svaki komad garderobe, svaka stvar će biti vraćena na svoju policu, u svoju fioku, ormarić…

Nakon pakovanja stvari u kartonske kutije nameštaj ćemo demontirati i zaštiti kartonom sa saćem, puc-puc folijom i industrijskom PVC folijom, a sve što je potrebno da vi uradite je da nam objasnite na šta želite da obratimo posebnu pažnju, kao i gde koji komad nameštaja treba da bude postavljen u vašem novom stanu ili poslovnom prostoru.

Kada dođemo do vašeg novog stana ili lokala, naši momci će preneti sve stvari iz kombija u vaš novi objekat, sav nameštaj će montirati i postaviti ga tamo gde želite, a zatim će sve stvari iz kutija vratiti na svoje mesto. Sjajno zar ne?

Cena kombi selidbe – Beograd

Saznajte tačnu cenu vaše selidbe kombijem.
Rade Trans selidbe Beograd!

Koje su prednosti

No Stress selidbe kombijem?

Prvo i osnovno je to što je angaživanje kombija za selidbe umesto kamiona dosta povoljnije, a razlog za to se ogleda u potrošnji goriva. Najčešće se selidbe mogu obaviti kombijem, pod uslovom da se sav nameštaj demontira pre transporta.

Ako se sele samo nekolicina stvari, što je takođe češći slučaj, kamionski prevoz nije najbolja solucija, već baš kombi za selidbe.

Kombi je dosta startniji u odnosu na kamion i znatno je manji po gabaritu, pa ga je lakše voziti uskim ulicama, ulicama sa velikim nagibom, a i generalno je zgodniji za vožnju.

Što se tiče ostalih prednosti No Stress kombi selidbe su jako zgodne ako vi kao vlasnik stana ili firme koja se seli niste prisutni u Srbiji iz bilo kog razloga. Mi možemo spakovati sve stvari i svaki pojedini komad nameštaja, po vašim instrukcijama, a isti će biti dobro upakovan i propisno zaštićen.

Ukoliko vam je potrebna tačna procena kombi selidbe za Beograd, molimo vas da popunite formu za izračunavanje cene kombi selidbe koja se nalazi ispod ovog teksta.

Montaža i demontaža nameštaja i pakovanje stvari prilikom

Kombi selidbe

Sav nameštaj, stvari, uređaje i drugo pokućstvo pakujemo na licu mesta i obezbeđujemo zaštitnim materijalima, iz prostog razloga da ne bi došlo do oštećenja tih stvari ili zidova, vrata i štokova prilikom samog čina prenošenja, kao i da ne dođe do oštećenja prilikom transporta.

kombi selidbe beogradRade Trans uvek ima dovoljan i optimalan broj ljudi kako bi sve od početka do kraja selidbe prošlo glatko. Kombi selidbe su dosta popularne jer su jeftinije, ali svaka selidba je posebna i jedinstvena na sebi svojstven način, pa je nekada zbog količine nameštaja i stvari ipak pametnije za selidbu izabrati kamionski prevoz.

Iako je kombi manji od kamiona, u kombi se ipak može spakovati dosta stvari. Čak i ako su predmet transporta kabast i glomazan nameštaj, isti se uvek može demontirati da bi se po dolasku na lokaciju istovara montirao i vratio u prvobitno stanje. Ovo se naravno ne važi ako se radi selidba klavira.

Zato je naš savet da se uvek konsultujete sa nama kako bismo zajedno procenili i pronašli najoptimalnije rešenje.

Ukoliko se već imali priliku da koristite naše usluge, molimo vas da ostavite recenziju i ocenite nas.

Popunite obrazac za BESPLATNU procenu kombi selidbe
Ili nas pozovite telefonom    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama