Međunarodne selidbe – Selidbe u inostranstvo

Međunarodne selidbe su još jedna specijalizovana usluga agencije Rade Trans. Selidbe u inostranstvo vozimo za: Austriju, Belgiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Crnu Goru, Češku Republiku, Francusku, Grčku, Holandiju, Hrvatsku, Italiju, Mađarsku, Makedoniju, Nemačku, Poljsku, Rumuniju, Sloveniju, Slovačku, Švajcarsku i Tursku.

Ukoliko pričamo o ceni međunarodne selidbe, da bismo mogli doći do tačne cene, moramo se prvo upoznati sa nekim osnovnim podacima o selidbi, što se nalakše može uraditi pomoću ponuđenog obrasca za upit.

Cena međunardone selidbe

Saznajte tačnu cenu vaše selidbe u inostranstvo.

Bez sekiracije i stresa

No Stress selidbe u inostranstvo

Naravno, svoju selidbu u inostranstvo možete obaviti i po sistemu ključ u ruke, što znači da dobijate usluge montaže i demontaže nameštaja, pakovanja i zaštite elemenata nameštaja, pakovanje stvari i drugih predmeta i pokućstva u kutije, označavanje kutija i vraćanje stvari na svoje mesto. Da, dobro ste pročitali. Nakon selidbe sve stvari će biti vraćene na svoje mesto. Svu garderobu ćete pronaći tamo gde je i bila. Ono što je bilo u prvoj fioci pronaćićete u prvoj fioci. Šta je bilo u komodi, ostaje u komodi.

Ako imate posebne zahteve, biće nam zadovoljstvo da ih čujemo i uspešno realizujemo tokom vaše medjunarodne selidbe.

Cilj ove usluge je da vas oslobodi stresa i bilo koje fizičke aktivnost. Ideja je da mi sve uradimo tako da vi nemate opterećenja ni u jednom segmentu, osim u onom koji se odnosi na planiranje.

Ukoliko vam je potrebna precizna procena selidbe u inostranstvo, popunite formu i pošaljlite nam upit, ili nas kontaktirajte na telefon.

Međunarodne kombi i kamionske selidbe

Ako bismo uslugu selidbe u inostranstvo morali nekako da klasifikujemo, onda bi to bila sledeća podela:

  • međunarodne kombi selidbe
  • međunarodne selibe kamionom.

Rade Trans uvek ima dovoljan i optimalan broj ljudi i vozila kako bi sve od početka do kraja selidbe prošlo glatko. Kombi selidbe su dosta popularne jer su jeftinije, ali svaka selidba je posebna i jedinstvena na neki svoj način, pa je nekada zbog količine tovara ipak pametnije za selidbu izabrati kamionski prevoz.

Iako je kombi manji od kamiona, u kombi se ipak može spakovati dosta stvari. Čak i ako su predmet transporta kabast i glomazan nameštaj, isti se često može demontirati i upakovati u kombi, da bi se po dolasku na destinaciju montirao i vratio u prvobitno stanje. Zato je naš savet da se uvek konsultujete sa nama kako bismo zajedno procenili i pronašli najoptimalnije rešenje.

Popunite obrazac za BESPLATNU procenu međunarodne selidbe u inostranstvo
Ili nas pozovite telefonom    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama