MONTAŽA I DEMONTAŽA NAMEŠTAJA

Montaža i demontaža nameštaja igraju veoma bitnu ulogu prilikom selidbe. Ukoliko imate potrebu da selite trokrilni ili četvorokrilni orman, američki plakar, francuski ležaj, regal, ili neki drugi kabasti komad nameštaja, isti bi se morao demontirati – ako ne zbog gabaritnosti onda iz razloga zato što je nesigurno obavljati transport ovakvih premeta u komadu, jer u tim situacijama lako može doći do loma ili oštećenja zidova vašeg stana, hodnika, kancelarije…

Prilikom preseljenja firme ili stana često je potrebno transportovati i komad nameštaja koji je osetljiv, zbog čega ga je neophodno zaštiti upijajućim kartonima, puc-puc ili industrijskom-streč folijom. Nekada, kada situacija to nalaže, i naravno u zavosnosti od stepena lomljivosti, bira se jedan ili dva od tri navedena tipa zaštite, a u specifičnim sitacijama čak i sva tri.

Usluge monaže i demontaže nameštaja realizujemo čak i kada vozimo međunarodne selidbe – selidbe u inostranstvo.

Cena selidbe

Saznajte tačnu cenu vaše selidbe sa demontažom i montažom nameštaja.

Bez sekiracije i stresa

No Stress selidbe

Pored montaže i demontaže nameštaja možemo vam ponuditi i kompletniju uslugu, tako da ne morate da se uopšte maltretirate oko sopstvene selidbe i prolazite kroz razne stresove.

No Stress selidbe ili selidbe po sistemu ključ u ruke pružaju sve što je potrebno da bi se obavila selidba.

Sve vaše stvari možemo spakovati u kartonske kutije koje će biti propisno označene tako da se u svakom trenutnku može pronaći nešto što vam je potrebno, a svakako će se znati i to sa koje police, iz koje fioke ili ormara potiču stvari. Na taj način uvek znamo gde koje stvari idu i sve ih vraćamo na mesto nakon obavljene selidbe.

Pakovanje stvari u kutije prilikom

Selidbe stana ili firme

Kartonske kutije u koje se pakuju stvari će biti obezbeđene sa naše strane, tako da ni kutije ne treba da tražite, a ukoliko ima potrebe, kutije sa osetljivom sadržinom se mogu dodatno zaštiti pucketavom ili industrijskom streč folijom, a uvek možemo podbaciti i po parče stiropora kako neki glomazan i težak paket ne bi oštetio zidove ili drugi nameštaj.

Pakovanje stvari u kutije je vrlo jednostavno i obavlja se brzo, ali je bitno da se prilikom pakovanja obraća pažnja na popunjenost kamiona, zbog čega se kombinuju kutuje različitih dimenzija kako bi se iste bolje uklopile i popunile sav prazan prostor.

Ukoliko vam je potrebna tačna procena kombi selidbe, molimo vas da popunite formu za izračunavanje cene kombi selidbe koja se nalazi ispod ovog teksta.

Obrazac za BESPLATNU procenu selidbe    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama