Selidbe po sistemu ključ u ruke – No Stress selidbe

Selidbe po sistemu ključ u ruke ili popularno nazvane i No Stress selidbe, prevashodno su namenjene onim ljudima, koji zbog selidbe svoje kuće, firme ili stana ne žele da prolaze kroz razne vrste stresova i nerviranja. Takođe, ovaj tip selidba je popularan i kod ljudi koji ne žive više u Srbiji, a imaju potrebu da presele neki stan, kuću ili stvari iz nekog nasledstva.

Ono što vi kao klijent treba da znate je to da se prilikom ugovaranja selidbe po sistemu ključ u ruke mi obavezujemo da ćemo uraditi sve ono što neophodno da bi selidba protekla normalno i bez ikakvih problema. Vi kao klijent niste u obavezi da se bavite nikakvim poslovima. Ni pakovanjem stvari, ni skidanjem nameštaja, odšrafljivanjem elemenata, kao ni bilo kakvim vidom majstorisanja. Na vama je samo da isplanirate gde će koji komad nameštaja biti pozicioniran u novom stanu, kući ili lokalu, a mi ćemo sve to realizovati baš onako kako ste vi zamislili.

Iako je svaka selidba posebna i jedinstvena na neki sebi svojstven način, ipak bismo proces selidbe mogli da unifikujemo, pa bi tako proces selidbe po principu ključ u ruke izgledao ovako:

 1. Dolazak na lokaciju i provera stvari i koridora za prenošenje stvari;
 2. Pakovanje stvari u kutije. Prazni se sav nameštaj: komode, ormari, vitrine, viseći elementi…
 3. Demontaža nameštaja i zaštita istog kartonima, puc-puc i PVC folijom;
 4. Prenošenje i pakovanje nameštaja i kutija sa stvarima iz stana u kombi ili kamion za selidbe;
 5. Transport do nove lokacije;
 6. Prenošenje nameštaja i kutija sa stvarima u novi stan, kuću, lokal…
 7. Montaža nameštaja i vraćanje stvari iz kutija na svoje mesto.

Kompletan proces selidbe će biti urađen sistemski uz poštovanje svih procedura. Pazićemo na sve vaše stvari da ne bi došlo do oštećenja, a vama jedino ostaje da smislite gde biste postavili nameštaj u novom porostoru. Naravno, ako imate neke druge ideje ili predloge, uvek smo raspoloženi da ih čujemo i usvojimo.

Srećna selidba!

Cena No Stress selidbe

Saznajte tačnu cenu vaše selidbe po principu ključ u ruke.

Cenimo vaš novac i zato uvek radimo procenu da li je pogodniji

Kamion ili kombi za selidbe

Rade Trans nudi širok spekar transportnih usluga, ali kada je reč o selidbama dve usluge se nameću kao osnovne:

 1. Kombi selidbe
 2. Selidbe kamionom

Pre nego što pristupimo samom činu selidbe, moramo se uveriti da li je bolje da se selidba obavi kombijem ili kamionom. S obzirom da je selidba kombijem jeftinija, a naročito kada je reč o dužim relacijama, ekonomska isplativost ovog izbora je neupitna.

Međutim, nekada je selidba kamionom ekonomski opravdana. Da se ne bi dogodilo da neki komad nameštaja ili kutija sa stvarima ostane van kombija, svaka naknadna tura bi višestruko podigla cenu transporta tih par stvari, za razliku od cene koja bi bila da je angažovan kamion.

Zato je uvek preporuka da se pre selidbe obave kosultacije oko količine stvari. Najbolje je da naš predstavnik dođe na samu lokaciju i direktnim uvidom donese ocenu, a kada to nije moguće, preporučljivo je da klijent fotografiše sve što treba da se preseli i pošalje nam slike kako bismo mogli da odredimo šta je najbolja solucija.

Uvek smo raspoloženi da prihvatimo sve sugestije i zahteve jer…

Dogovor kuću gradi

Nije retkost da nas klijent zamoli da se neki posao obavi onako kako on to želi, a najčešće se to od nas traži kada je reč o prenošenju stvari. Moramo da kažemo da razumemo brigu naših klijenata da ne dođe do oštećenja njihovih stvari i imovine, ali isto tako moramo da pomenemo i da je naš osnovni postulat poslovanja taj da prilikom prenošenja ne dođe do oštećenja.

Mi koristimo 3 vrste materijala za zaštitu nameštaja i stvari, a to su:

 1. karton sa saćem,
 2. puc-puc folija i
 3. industrijska PVC folija.

Iskustvo nam govori da je upotreba ovih materijala sasvim dovoljna zaštita za nameštaj i stvari, ali ukoliko smatrate da je neophodno pridodati još nešto kao zaštitu za vaš komad nameštaja, mi nećemo negodovati i vrdati, već ćemo uraditi onako kako vi to želite.

Obrazac za BESPLATNU procenu selidbe po principu ključ u ruke  Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama