Par reči…

O nama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u selidbama po Srbiji i inostranstvu, a sa ciljem podizanja poslovanja u ovoj industriji na jedan viši nivo, odlučili smo i konačno osnovali firmu 2000. godine.

Danas firma RADE TRANS zapošljava znatan broj usko-specijalizovanih radnika sa decenijskim iskustvom na poslovima vožnje, pakovanja, zaštite, čuvanja, montaže i demontaže nameštaja.

Zašto ovo radimo i šta je naša

Misija?

Još od osnivanja težili smo podizanju nivoa usluge i unapređenju metoda i sistema pakovanja, zaštite i prenošenja stvari.

Najbitnija krilatica i politika kojom se vodimo je ta da predmet selidbe mora biti zaštićen i obezbeđen kao predsednik, a da se prenošenje teških i kabastih stvari kroz uske, nezgodne i rizične prostore posmatra kao zaseban projekat kojem se posvećuje posebna pažnja. U vezi sa time u konstantnoj smo potrazi za novitetima i tehnologijama koje nam pomažu da minimiziramo rizik, koji ovi, naizgled mali projekti nose.

Znamo i svesni smo činjenice da svaki naš klijent ne želi da tokom selidbe dođe do oštećenja njegovih stvari i nameštaja. Mi smo rešavanju tog problema dali najviši prioritet.

Ako bismo morali da izdvojimo neku uslugu to bi bila…

No Stress selidba

No stress selidbe su zapravo selidbe po sistemu ključ u ruke. Vi ne morate da se brinete o nijednom segment selidbe, osim onog koji se odnosi na vaše želje. Ne morate čak ni da pakujete stvari. Mi imamo sve. I kartonske kutije i zaštitne materijale. Sve stvari ćemo spakovati i označiti tako da nakon selidbe sve možemo vratiti na svoje mesto. Naravno, sav nameštaj ćemo razmontirati i ponovo montirati nakon selidbe, a na vama je samo da odredite gde će koji komad nameštaja biti postavljen.