KAMIONSKI PREVOZ TERETA I SELIDBE

Ukoliko živite u Srbiji i neophodan vam je kamionski prevoz za organizovanje selidbe, bez obzira da li se radi o selidbi stana, kuće, firme, banke, ili bilo koje druge organizacije, i bez obzira na to da li je reč o selidbi na drugi kraj grada ili države, ili transport u inostranstvo, Rade Trans vam može izaći u sustret i pomoći da po najpovoljnijim uslovima na tržištu obavite selidbu.

ZA BESPLATNU I TAČNU PROCENU CENE TRANSPORTA I SELIDBE POPUNITE FORMU ISPOD

Forma za izračunavanje cene selidbe kamionom za područje Beograda i Srbije


  Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama


  EFIKASNO

  BEZBEDNO
  BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

  Angažovanje kompanije za kamionski prevoz i selidbe Rade Trans vam može biti od velike koristi ukoliko ne želite da razmišljate o pakovanju stvari i nameštaja. Za potrebe vaše selidbe možemo razmontirati sav kabast nameštaj i upakovati ga u prikladne kutije koje ćemo adekvatno obeležiti, tako da u svakom trenutku možete pronaći svoje stvari.

  Naši radnici mogu da demontiraju svaki kabast komad nameštaja, a nakon dolaska kamiona na destinaciju i istovara, svaki predmet će pažljivo biti montiran i vraćen u svoje prvobitno stanje. Demontaza stvari igra veoma bitnu ulogu kada je reč o bezbednosti stvari od oštećenja, koja se najčešće dešavaju prilikom utovara, istovara, iznošenja i unošenja stvari.

  Demontažom nameštaja i drugog glomazmnog pokućstva, smanjuje se rizik i od oštećenja zidova i drvene stolarije, kao što su: štokovi, vrata, parket, zidne pločice… Pored svega ovoga, demontaža nameštaja igra izuzetno bitnu ulogu kada je reč o ustedi prostora u vozilu, pa se na taj način mogu transportovati veće količine namestaja i stvari, a ponekad, ako situacija to nalaže, i u manjem broju tura (velike selidbe).

  Kompanija RADE TRANS vam može pomoći da selidbu i prevoz kamionom obavite bez imalo nerviranja i stresa. Prilikom svake selidbe koristmo savremenu opremu i specijalizovane alate i materijale, kako bismo na što sigurniji način preneli i zaštitili vašu imovinu.

  Ukoliko posedujete glomazne, kabaste i teške stvari, kao što su pianina, klaviri, sefovi i televozori, budite uvereni da vam “RADE TRANS” može pomoći da selidbu obavite bez premca.