Ukoliko živite u Beogradu i neophodan vam je kamionski prevoz za organizovanje selidbe, bez obzira da li se radi o selidbi stana, kuće, firme, banke, ili bilo koje druge organizacije, i bez obzira na to da li je reč o selidbi na drugi kraj Beograda, Srbije, ili za inostranstvo, RADE TRANS vam može izaći u sustret i pomoći da po najpovoljnijim uslovima na tržištu obavite selidbu.

Kamionski prevoz Beograd- Prevoz kamionom po povoljnim uslovima

Zašto angažovati RADE TRANS?

Angažovanje kompanije za kamionski prevoz i selidbe “RADE TRANS” može vam biti od velike koristi ukoliko ne želite da razmišljate o pakovanju stvari i nameštaja. Za potrebe vaše selidbe možemo razmontirati sav kabast nameštaj i upakovati ga u prikladne kutije koje ćemo adekvatno obeležili, tako da u svakom trenutku možete pronaći svoje stvari.

Naši radnici mogu da demontiraju svaki kabast komad nameštaja, a nakon dolaska kamiona na destinaciju i istovara, svaki predmet će pažljivo biti montiran i vraćen u svoje prvobitno stanje. Demontaza stvari igra veoma bitnu ulogu kada je reč o bezbednosti stvari od oštećenja, koja se najčešće dešavaju prilikom utovara, istovara, iznošenja i unošenja stvari.

Demontažom nameštaja i drugog glomazmnog pokućstva, smanjuje se rizik i od oštećenja zidova i drvene stolarije, kao što su: štokovi, vrata, parket, zidne pločice… Pored svega ovoga, demontaža nameštaja igra izuzetno bitnu ulogu kada je reč o ustedi prostora u vozilu, pa se na taj način mogu transportovati veće količine namestaja i stvari, a ponekad, ako situacija to nalaže, i u manjem broju tura (velike selidbe).

Kompanija RADE TRANS vam može pomoći da selidbu i prevoz kamionom obavite bez imalo nerviranja i stresa. Prilikom svake selidbe koristmo savremenu opremu i specijalizovane alate i materijale, kako bismo na što sigurniji način preneli i zaštitili vašu imovinu.

Ukoliko posedujete glomazne, kabaste i teške stvari, kao što su pianina, klaviri, sefovi i televozori, budite uvereni da vam “RADE TRANS” može pomoći da selidbu obavite bez premca.

Ako želite da saznate tačnu cenu selidbe kamionom, popunite formu za izračunavanje cene selidbe kamionom za područje Beograda i Srbije.

Forma za izračunavanje cene selidbe kamionom za područje Beograda i Srbije

Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama