Prilikom posete našim Internet stranicama naš veb server automatskim putem identifikuje razne vrste podataka. Mi prikupljamo imena i email adrese, ali samo od posetioca koji stupaju u komunikaciju sa nama putem kontakt formi i drugih servisa koji postoje na veb sajtu. Pored ovih podataka, prikupljamo i podatke o Internet stranama i sadržajima kojima korisnik pristupa, kao i podatke o tome kako je dospeo do njih.

Informacije koje prikupljamo koristimo za interne potrebe sa ciljem unapređenja sadržaja naših Internet stranica, poboljšanje marketing strategija, i naravno, zbog sveukupnog usavršavanja oblasti kojom se bavimo.

Mi ne volimo spamere i iz tog razloga Vaše podatke nećemo davati trećim licima.

Ako se kojim slučajem dogodi da je na Vašu email adresu stigla poruka poslata sa naše email adrese a da Vi to niste očekivali, te ukoliko više ne želite da primate poruke od nas, molimo Vas da nas što pre obavestite o tome putem elektronske pošte, telefona, ili na bilo koji drugi način.

Vaše podatke prosleđivaćemo trećim licima ali samo ukoliko je ostvaren bilo kakav vid saradnje koji to zahteva. Vaši podaci mogu biti prosleđivani samo republičkim organima i drugim pravnim licima kojima takve podatke treba da priložimo na osnovu pravne radnje koju Vi inicirate. U svim drugim situacijama vaši podaci će ostati tajna i nećemo ih deliti sa trećim licima.

Sadržina “Deklaracije o privatnosti” povremeno može biti izmenjena delimično ili u potpunosti, ali se pri takvoj promeni neće menjati etički kodeks deklaracije. Prilikom eventualne promene sadržaja deklaracije ne preuzimamo obavezu da ćemo Vas o tome direktno obavestiti.