PROFESIONALNE SELIDBE KLAVIRA, PIANINA, ĐAKUZIJA…

Selidbe klavira i pianina i uopšte selidbe teških i kabastih stvari, poput sefova i kasa, specijalnost su firme za profesionalne selidbe i transport Rade Trans. Bez obzira koliko je težak i glomazan predmet koji želite da preselite, budite uvereni da naš stručan i spretan tim to može izvesti bez ikakvih poteškoća.

Ukoliko želite da se za vaše potrebe izvrši procena selidbe klavira, pianina ili nekog drugog glomaznog i masivnog predmeta, molimo vas da popunite obrazac za izračunavanje cene koji se nalazi ispod ovog teksta.

Za sve “teške selidbe” koristimo posebne, specijalizove alate i mašine. Raspolažemo “svejtovima” i kaiševima za nošenje po spratovima, uz pomoć kojih na mnogo lakši i sigurniji način prenosimo stvari.

Pre otpočinjanja samog prenošenja pianina ili klavira neophodno je da se isti propisno zaštiti, a za te potrebe mi u kompaniji Rade Trans se koristimo raznovrsnim folijama i kartonskim kutijama specijalno namenjenim za transport i zaštitu stvari.

Cena selidbe klavira

Saznajte tačnu cenu transporta klavira, pianina ili nekog drugog masivnog predmeta.

Kako bi izgledale Vaše

Selidbe klavira ili pianina?

Pre nego što dođemo na lokaciju poželjno je da nam kažete da li postoje neki uski prolazi, opasne ivice, kao i sve ono što mislite da može biti od značaja za prenošenje vašeg koncertnog klavira ili pianina. Po mogućnosti, nije loše poslati i neku fotografiju, čisto kako bismo imali bolju sliku u glavi o onome što se dešava na terenu, pre samog dolaska na isti.

Po dolasku na teren, a pre nego što otpočne bilo kakvo prenošenje klavira, naš tim će prvo pogledati i utvrditi tačan koridor kojim će se klavir kretati. Na svim prelaznim tačkama te putanje izvršićemo potrebne provere kako bismo utvrdili da li je koridor 100% prilagođen prolasku klavira.

Nakon utvrđivanja koridora pristupa se zaštiti klavira. Najčešće se stavljaju kartoni od kartonskih kutija sa saćem, puc-puc folije i na kraju preko svega se to prihvata industrijskom folijom. Na ćoškove se obavezno postavljaju kartoni sa saćem, ali po želji mogu se staviti i drugi materijali kao što su to stiropor ili staro ćebe koje je jedna od naših mušterija želela da iskoristi radi zaštite koncertnog klavira. Uvek smo raspoloženi da izađemo u susret i prihvatimo svaki vaš savet ili sugestiju, a sa ciljem da prenošenje i transport klavira obavimo na obostrano zadovoljstvo. Iako mislimo da su karton, puc-puc i industrijska folija dovoljna zaštita, uvek ćemo uzeti u razmatranje i primenu drugih materijala koje vi kao mušterija predložite.

Kada je klavir zaštićen može se otpočeti njegovo prenošenje do vozila. Obično se selidbe klavira obavljaju kamionom sa rampom, dok je za pianina idealan kombi za selidbe. Prenošenje se obavlja korišćenjem specijalnih gurtni za nošenje. Svaki od naših nosača stavlja gurtne na sebe, koje im služe da snagu nošenja preusmere sa ruku na leđa i noge, dok ruke koriste za usmeravanje predmeta. Na ovaj način mogu se preneti jako teški predmeti, dok se istovremeno uspostavlja izvanredna kontrola upravljanja pretmetom.

Nakon utovara i obavljenog transporta, klavir se istim principom prenosi na svoje novo mesto. Prvo se uspostavlja koridor prenošenja i ako je potrebno dodaje se dodatni sloj zaštite. Prenošenje se opet obavlja gurtnama, da bi se nakon dopremanja na željeno mesto izvršilo skidanje zaštite. Ukoliko želite, zaštitu možemo ostaviti kako bi čuvala klavir, ako planirate obavljanje radova u tom prostoru.

Sigurne

SELIDBE PREDMETA VELIKIH GABARITA

Uz prevoz klavira Rade Trans je takođe specijalizovan i za kamionski prevoz stvari velikih gabarita, kao što su to građevinski kontejneri, trafike, montažni objekti, pa je nekada u zavisnosti od situacije neophodno obezbediti kran ili dizalicu, kako bi se predmet transporta bezbedno utovario na kamion i istovario sa kamiona na krajnjoj destinaciji.

Sigurne

SELIDBE TEŠKIH PREDMETA

Kada je reč o selidbama velikih i teških sefova, kasa, vatrootpornih ormana, TDS-ova ili bankomata, u pomoć je često neophodno da priskoči i poneka mašina, pa tako RADE TRANS, u zavisnosti od situacije, a za potrebe vaše selidbe može obezbediti viljuškar i kamion sa rampom.

Klijenti nas često pitaju kako planiramo da prenesemo baš teške predmete, a kako bismo to i odgonetnuli, predlažemo da pogledate sliku ispod, na kojoj se može videti kako naši momci nose komoru za vakcine tešku gotovo 700 kilograma.

1
2
3
torlak komora za vakcne 700kg
1

Komora za vakcine teška skoro 700 kilograma

2

Gurtne za prenošenje teških predmeta

3

Usmeravanje i kontrola predmeta rukama

Obrazac za BESPLATNU procenu selidbe    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama