Skladištenje nameštaja i stvari

Uslužno skladištenje nameštaja je usluga koja se pokazala kao veoma korisna u situacijama kada je klijent prinuđen da napusti svoj stari stan, kuću lokal ili drugi objekat, a nije stigao da završi adaptaciju i renoviranje novog objekata u koji planira da se useli.

Ova situacija se često dešava, jer ljudi nekada misle da adaptaciju novog objekta mogu da završe brže nego što je to zaista i slučaj. Najčešći problem ove loše procene zapravo i nije u njima, već je problem globalan i ogleda se manjku majstora na domaćem tržištu.

Naš je savet da ovu činjenicu uzmete u obzir kada budete planirali i dogovarali rokove za useljenje i izlazak iz stana. Majstori često kasne i ne mogu da postignu dogovorene rokove, jer su i oni u manjku sa radnom snagom koja je masovno otišla u inostranstvo u potragu “trbuhom za kruhom”, prebukirani su poslom i to su glavni razlozi zašto se kasni sa ovim vrtama radova u poslednjih par godina.

Ako možete pokušajte da duplirate rokove. Nemojte žuriti i insistirajte na što kasnijim rokovima kada planirate selidbu u prostor koji treba da se adaptira ili renovira. U suprotom može vam se desiti da su vam neophodne naše usluge skladištenja nameštaja i stvari, a sve to će uticati na višu cenu selidbe.

Cena skladištenja nameštaja

Saznajte tačnu cenu skladištenja vaših stvari i nameštaja.

Selidbe koje uključuju i skladištenje nameštaja

Skuplje su zbog 3 stavke

Nikada nismo poslovali tako da smo prikrivali troškove. Uvek smo bili transparentni i predočavali našim klijentima kada se troškovi mogu promeniti.

Kada je reč o selidbama koje podrzumevaju skladištenje nameštaja sve što je potrebno znati je to da će:

  1. umesto jedne vožnje biti dve;
  2. umesto jednog utovara i istovara biti dva;
  3. postojati i usluga skladištenja.

Sve ove stavke utiču na krajnju cenu selidbe, a da bismo mogli da vam napravimo što precizniju procenu selidbe sa skladištenjem nameštaja, molimo vas da popunite obrazac ponuđen ispod.

Ako dođe do promene plana i pomeranja rokova

Ne brinite za svoj nameštaj

Ako je kojim slučajem došlo do pomeranja rokova i vaš novi stan, kuća ili lokal ne može biti spreman za useljene u dogovorenom periodu, nemojte brinuti da će se bilo šta dogoditi sa vašim stvarima. Mi ćemo ih čuvati koliko god bude potrebno. Slobodno se opustite i skoncentrišite na stvari koje su bitnije da se rešavaju, tj. na renoviranje vašeg novog objekta.

Obrazac za BESPLATNU procenu selidbe sa skladištenjem nameštaja    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama