Ako vas interesuje kolika je tačna cena selidbe vašeg nameštaja, popunite formu za izračunavanje cene transporta nameštaja.

Prevoz nameštaja, poput ormara, stolova, šporeta, frižidera, bele tehnike i drugog pokućstva, kao i skladištenje istog zarad renoviranja i adapracije firme ili stana, osnovni su domen delovanja firme RADE TRANS.

Firma za selidbe “RADE TRANS” razvila je dobro uigran i stručan tim montažera i pakera, i obezbedila mrežu agenata širom Srbije i u inostranstvu.

Ukoliko je prevoz stvari potrebno obaviti sa jednog kraja Beograda na drugi, ili je reč o selidbi u drugi kraj Srbije, pa čak i u inostranstvo, RADE TRANS je u mogućnosti da ovaj zadatak obavi u potpunosti i to po sistemu ključ u ruke.

Ukoliko želite da transport nameštaja obavite bez nerviranja i stresa, selidbe po sistemu ključ u ruke su prava stvar za vas. Ne samo da ćemo prevoz nameštaja obaviti kao da to radimo za sebe, već ćemo svaki komad namešta demontarati i propisno zaštiti, dok ćemo sadržinu istog upakovati u obeležene kutije tako da se u svakom momentu zna gde je koja stvar spakovana. Ovako upakovane i zaštićene stvari su bezbednije za nošenje i smanjuju rizik od oštećenja, bilo da je reč o samim stvarima koje se nose ili je pak reč o zidovima, štokovima, vratima, ljudima…

Forma za izračunavanje cene transporta nameštaja

    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama