PREVOZ NAMEŠTAJA I SELIDBE

Prevoz nameštaja, poput ormara, stolova, šporeta, frižidera, bele tehnike i drugog pokućstva, kao i transport nameštaja raznih preduzeća i institucija, osnovni je domen delovanja firme RADE TRANS.

Firma za selidbe “RADE TRANS” razvila je dobro uigran i stručan tim montažera i pakera i obezbedila mrežu agenata širom Srbije i u inostranstvu.

Ukoliko je

  • transport nameštaja potrebno obaviti sa jednog kraja Beograda na drugi – Možemo vam pomoći;
  • prevoz stvari kombijem potreban u drugi kraj Srbije – Možemo vam pomoći;
  • reč o usluzi selidbe u inostranstvo – Možemo vam pomoći,

i u svakom slučaju zadatak obavi u potpunosti, pa čak i po sistemu ključ u ruke.

Ukoliko želite da transport nameštaja obavite bez nerviranja i stresa, selidbe po sistemu ključ u ruke su prava stvar za vas. Alternativno su nazvane i No Stress selidbe, jer vam omogućavaju da se oslobodite od svog nepotrebnog stresa koji selidbe neminovno nose, ali treba znati i to će svaki komad nameštaja biti demontiran i propisno zaštitćen, a sadržina svog nameštaja (svega onoga što se nalazi na vašim policama, u fiokama, vitrinama…) biti upakovana u obeležene kutije tako da se u svakom momentu zna gde je koja stvar spakovana. Ovako upakovane i zaštićene stvari su bezbednije za nošenje i smanjuju rizik od oštećenja, bilo da je reč o samim stvarima koje se nose ili je ‘pak reč o zidovima, štokovima, vratima ili ljudima.

Prevoz nameštaja – CENA

Saznajte koliko će transport nameštaja koštati u vašem slučaju.

Ako privremeno ne znate gde ćete sa stvarima, mi vam nudimo

Skladištenje nameštaja

Nije retka situacija da nas klijenti pitaju za skladištenje nameštaja. Pre 25 godina kada smo počeli da se bavimo selidbama, nismo ni slutili da ćemo ovako nešto nuditi svojim klijentima, ali kako je vreme prolazilo i kako nam se sve više ljudi javljalo sa ovom potrebom, odlučili smo da u naš domen usluga uvrstimo i skladištenje nameštaja.

prevoz stvari kombijemČesto se dešava da prilikom selidbe nameštaja kllinent ne zahteva da se prevoz nameštaja obavi na krajnju destinaciju već u skladište, pošto mu je potrebno 10-15 dana dodatnog vremena kako bi se novi stan, kuća ili lokal renovirali i doveli u neko normalno stanje za boravak u tom prostoru.

Nakon što je renoviranje ili adaptacija novog stana, kuće ili lokala gotova, klijent nas može pozvati i javiti nam na koju adresu je potrebno da dostavimo nameštaj, nakon čega se pristupa transportu nameštaja na krajnju destinaciju.

Da bi se transportovalo više i bezbednije, obavlja se

DEMONTAŽA NAMEŠTAJA

Kada ne bismo radili demontažu nameštaja, gotovo je 100% izvesno da ni najmanji stan ne bismo mogli da preselimo u jednoj turi. Takođe, ukoliko bismo morali da obavljamo prenošenje nedemontiranog nameštaja, to bi svakako bio teži zadatak za naše ljude. Više energije bi morali da ulažu u prenošenje kako ne bi došlo do oštećenja samog nameštaja ili zidova, štokova, vrata i sl.

prevoz nameštajaDemontažu i montažu nameštaja najčešće obavljamo kada se rade selidbe po principu ključ u ruke, a pre demontaže nameštaja neophodno je da se isti isprazni. U zavisnosti od dogovora, sav sadržaj nameštaja možete isprazniti i spakovati u kutije sami, ali ako ne želite da se maltretirate sa time, Rade Trans to može obaviti za vas.

Mi sav sadržaj ormara, komoda, vidtrina, radnih stolova i drugog nameštaja pakujemo u specijalne kartonske kutije sa saćem, a svaku kutiju označavamo tako da u svakom momentu možemo znati gde je koja stvar spakovana, kao i na koje mesto je treba vratiti nakon montaže nameštaja u novom stanu ili lokalu.

Ukoliko se već imali priliku da koristite naše usluge, molimo vas da ostavite recenziju i ocenite nas.

Popunite obrazac za BESPLATNU procenu selidbe
Ili nas pozovite telefonom
    Upišite tačan rezultat - ovo je neophodno radi zaštite od spama